Rand Helawi

Welkom op mijn poëzieblog!

"De poëzie maakt onsterfelijk, al wat het beste en schoonste in de wereld is"

                                                  - Percy Bysshe Shelley

Gedichten

Ik ben begonnen met poëzie schrijven toen ik twaalf jaar was. Natuurlijk heb ik nu al een heel aantal, maar het is een onmogelijke klus om ze allemaal hier te plaatsen. Gedichten die ik instuur voor wedstrijden of literaire tijdschriften worden wat later geplaatst. Druk op de knop hieronder om mijn gedichten van dit jaar te lezen. Veel leesgenot!

 

Gewonnen prijzen

Hier vind je de wedstrijden die ik gewonnen heb, mijn gepubliceerd werk en ik als jurylid.

Over mij

Beste bezoeker,

 

Welkom op mijn blog!

 

Ik ben Rand Helawi. Ik ben 21 jaar en ik doe een Master in het Vertalen. In mijn vrije tijd schrijf ik poëzie en ik lees ook graag. Mijn liefde voor lezen is zo groot, dat ik zelf een lijst heb van boeken die ik graag wil lezen. Ik hou erorm veel van voordracht en poetry slam. 

Dit is een blog die ik zelf gemaakt heb. Hier vind je mijn gedichten die ik dit jaar heb geschreven, de prijzen die ik gewonnen heb en hoe ver ik sta in de poëziewereld. Mijn droom is om zelf een gedichtenbundel te publiceren. Hierbij heb ik je aanmoediging en steun nodig! Ik heb grote ambities en ik zou heel graag mijn dromen waarmaken. Ik hoop dat ik ooit als een taalkundige en als dichteres aan de slag kan gaan!

Veel plezier op mijn blog en veel leesgenot!

 
 

Foto's

 
 

Contact

Heb je vragen, wil je dat ik op een bepaald evenement mijn gedichten kom voordragen of wil je een gedicht van me gebruiken, je mag me altijd mailen op volgend e-mailadres: rand1@live.be 

Volg me op ook sociale media:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 Rand Helawi Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now